Object's details: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część IV. Porównanie aktywności fizjologicznej preparatów KH różnego pochodzenia ż ich składem chemicznym
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Date:2012.12.31 | 2012
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Uziak, Zofia (1925-2015)
Date:1973
Type:image
Creator:Uziak, Zofia (1925-2015) | Czernas, Krzysztof
Date:1971
Type:image
Creator:Paczoski, Józef (1864-1942)
Date:1947.12.31 | 1947
Type:text