Szczegóły obiektu: Źródła transferu wiedzy i technologii w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego.
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2014.360.13
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Firlej, Krzysztof
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Karaś, Elżbieta | Piasecka-Głuszak, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Flaszewska, Sylwia
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Haberla, Marcin | Kuźmińska-Haberla, Aleksandra
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zięba, Aleksandra | Wróblewska, Anna
Data:2018.11.02
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ziemba, Ewa
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wąsowicz, Marek
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Skalik, Jan | Wierzbic, Arkadiusz
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy