Szczegóły obiektu: Marketing relacji i CSR jako narzędzia budowania przewagi konkurencyjnej przez franczyzodawców branży gastronomicznej w Polsce
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2016.450.21
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jabłońska, Żaklina
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalska, Magdalena
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jopkiewicz, Szymon
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rudawska, Edyta
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lipiec, Dariusz
Data:2015.09.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Poślednik, Alicja
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalska, Joanna Katarzyna
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bilińska-Reformat, Katarzyna | Dewalska-Opitek, Anna
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy