Szczegóły obiektu: Wpływ informacji żywieniowej w lokalu gastronomicznym na postawy i zachowania młodych konsumentów z uwzględnieniem płci
Instytucja dostarczająca:Śląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Świątkowska, Monika | Stangierska, Dagmara | Kowalczuk, Iwona | Górska-Warsewicz, Hanna
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Hanus, Gabriela
Data:2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Hanus, Gabriela
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olejniczak, Tomasz
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łazorko, Katarzyna
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Ozimek, Irena | Maciejewski, Grzegorz | Kita, Pavol | Szlachciuk, Julita
Data:2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dubiel, Beata
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kubiczek, Jakub | Derej, Wojciech | Hadasik, Bartłomiej
Data:2021
Rodzaj zawartości:obrazy