Szczegóły obiektu: The impact of the COVID 19 pandemic on the quality of food security on the polish food market
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa AJD
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://dx.doi.org/10.16926/gea.2022.02.09
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Trojanowski, Tomasz | Walasek, Robert
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2021
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2021
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Nizioł, Krystyna | https://orcid.org/0000-0002-3930-8577 0000-0002-3930-8577
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Fedorowicz, Krzysztof
Data:2021.12.15
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Obłąkowska, Katarzyna Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Pietkiewicz-Pareek, Beata | 0000-0001-8450-1707
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Kolasińska, Elżbieta
Data:2022.12.30
Rodzaj zawartości:pozostałe