Szczegóły obiektu: Sposoby odżywiania się przez konsumentów – nowe trendy
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Uniwersytetu Wrocławskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca: 0000-0001-6222-3187
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: 10.34616/23.19.114
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Dejnaka, Agnieszka | https://orcid.org/0000-0001-6222-3187 0000-0001-6222-3187
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Firek, Anna | Dziadkowiec, Joanna M.
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Smyczek, Sławomir
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Garczarek-Bąk, Urszula | Disterheft, Aneta
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Włodarczyk, Katarzyna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Pupel, Natalia
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Hanus, Gabriela
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podvorica, Ganimete | Ukaj, Fatos | https://orcid.org/0000-0002-0716-7685 0000-0002-0716-7685 | https://orcid.org/0000-0001-9765-4446 0000-0001-9765-4446
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie