Szczegóły obiektu: Sposób przyrządzania kumysu z krowiego mleka.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:0192
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Brzeziński, Józef (1868-1937)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Praktyczne rady i przepisy do wyrabiania wódek, likierów, kremów, nalewek i t.d. do użytku domowego.
Data:1924.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bouillon-Lagrange, Edme Jean Baptiste (1764-1844)
Data:1807
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brzeziński, Józef (1868-1937)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czacki, Tadeusz (1765-1813)
Data:1806
Rodzaj zawartości:pozostałe