Szczegóły obiektu: Jakość pieczywa żytniego z udziałem całoziarnowej mąki jęczmiennej w aspekcie technologicznym i żywieniowym
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000002062
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pejcz, Ewa (1987- )
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pejcz, Ewa | Wojciechowicz- Budzisz, Agata | Gil, Zygmunt | Czaja, Anna | Spychaj, Radosław
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2004
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Bandurska, Hanna
Data:2002
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Starzyński, Fortunat Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Krzemińska, Anetta
Data:2003
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bandurska, Hanna
Data:1997
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak