Szczegóły obiektu: Wybór klientów metodą AHP (Analytic Hierarchy Process) na przykładzie przedsiębiorstwa z branży spożywczej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Skowron, Paweł
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Starczewski Tomasz
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bartłomowicz, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łuczak, Aleksandra
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Adamus, Wiktor | Gręda, Anna
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olszak, Celina M. | Bartuś, Kamila | Billewicz, Grażyna
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łuczak, Aleksandra | Wysocki, Feliks
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Becker, Jarosław | Stankiewicz, Monika
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy