Szczegóły obiektu: Wybór klientów metodą AHP (Analytic Hierarchy Process) na przykładzie przedsiębiorstwa z branży spożywczej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Skowron, Paweł
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bartłomowicz, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łuczak, Aleksandra
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Foltynowicz, Zenon | Purol, Marta
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dudek, Dariusz Piotr (zarządzanie).
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Starczewski Tomasz
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Korban, Zygmunt | Profaska, Marek
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Korban, Zygmunt | Profaska, Marek
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak