Szczegóły obiektu: Przesłanki i uwarunkowania instytucjonalnego wsparcia transferu innowacji do sektora przetwórstwa spożywczego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2016.439.31
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wasilewski, Adam
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kraś, Ireneusz
Data:2016.09.15
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wigier, Marek
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Marneros, Christos
Data:2021.12.21 | 2021.09.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nowicki, Paweł
Data:2023.03.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wojas, Jakub
Data:2015.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kokocińska, Katarzyna
Data:2023.03.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Marszałek, Anna
Data:2018.11.14
Rodzaj zawartości:pozostałe