Szczegóły obiektu: Znaczenie przypraw w żywieniu człowieka
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2017.4.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Orkusz, Agnieszka | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Jerzykowski, Stanisław (1847-1927)
Data:1883
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bednarz-Grzybek, Renata
Data:2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Eder, Michał
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Romeo, Maria Vita | Sgarlata, Sara
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Romeo, Maria Vita | Sgarlata, Sara
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Baglivi, Giorgio (1668-1707)
Data:1719
Rodzaj zawartości:pozostałe