Szczegóły obiektu: The use of Flavourzym preparation for produttion of yeast hydrolyzates
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: - ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kania, Małgorzata | Stasińska, Bożena
Data:2004.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Stasińska, Bożena
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kania, Małgorzata
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Kania, Małgorzata
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kania, Małgorzata
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kania, Małgorzata
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kania, Małgorzata
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kania, Małgorzata | Sikora, Michał
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty