Szczegóły obiektu: In vitro food production from animal cell cultures as a meat alternative (selected legal aspects)
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/23369/21922
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/23369
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Leśkiewicz, Katarzyna
Data:2020.06.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Leśkiewicz, Katarzyna
Data:2020.12.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiśniewska, Małgorzata Zdzisława | Kowalska, Aleksandra
Data:2022.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Łata, Monika
Data:2023.01.27
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalska, Aleksandra | Kowalski, Jarosław
Data:2020.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wojciechowski, Paweł
Data:2018.06.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Costato, Luigi
Data:2021.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Costantino, Laura
Data:2018.12.15
Rodzaj zawartości:pozostałe