Szczegóły obiektu: Znakowanie żywności pod względem wartości antyoksydacyjnej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Olędzki, Remigiusz
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalska, Aleksandra | Kowalski, Jarosław
Data:2020.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jama-Kmiecik, Agnieszka | Gil, Katarzyna | Frej-Mądrzak, Magdalena | Sarowska, Jolanta | Choroszy-Król, Irena | https://orcid.org/0000-0001-6514-8629 0000-0001-6514-8629 | https://orcid.org/0000-0002-8138-2586 0000-0002-8138-2586 | https://orcid.org/0000-0001-9710-2721 0000-0001-9710-2721 | https://orcid.org/0000-0002-5006-4059 0000-0002-5006-4059
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Górska, Katarzyna | Janczar-Smuga, Małgorzata
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Derewiaka, Dorota | Sobieraj, Emilia | Drużyńska, Beata | Kowalska, Jolanta | Wołosiak, Rafał | Ciecierska, Marta | Majewska, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Drewiaka, Dorota | Sobieraj, Emilia | Drużyńska, Beata | Kowalska, Jolanta | Wołosiak, Rafał | Ciecierska, Marta | Majewska, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bryła, Paweł (ekonomia)
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie