Szczegóły obiektu: Tendencje w spożyciu żywności w krajach rozwijających się na tle rozwoju społeczno-gospodarczego
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kwasek, Mariola
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwasek, Mariola
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwasek, Mariola | Zegar, Józef Stanisław (1940- ) | Wrzaszcz, Wioletta
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwasek, Mariola | Krzyżanowski, Julian T. | Kowalczyk, Stanisław (1956- )
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwasek, Mariola | Krzyżanowski, Julian T. | Kowalczyk, Stanisław (1956- )
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gulbicka, Bożena | Kwasek, Mariola | Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwasek, Mariola | Prandecki, Konrad | Zegar, Józef Stanisław (1940- )
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gajos, Edyta | Zegar, Józef Stanisław (1940- ) | Kwasek, Mariola | Wrzaszcz, Wioletta
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty