Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku śliwek na wybrane właściwości burgerów wieprzowych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2015.1.07
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tyburcy, Andrzej | Ścibisz, Iwona | Jabłońska, Anna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czekała, Jacek | Czekała, Wojciech
Data:2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sammel, Adam
Data:2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jachimko, Barbara
Data:2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zabrocka, Ewa | Seniczak, Stanisław | Seniczak, Anna | Bukowski, Grzegorz | Dudek, Stanisław
Data:2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wolak, Paweł | Złocińska, Adrianna
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sawicka-Kapusta, K.
Data:1970.12.31 | 1970
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malinowski, Ryszard | Meller, Edward | Ochman, Ireneusz | Malinowska, Katarzyna | Figiel-Kroczyńska, Monika
Data:2022
Rodzaj zawartości:obrazy