Szczegóły obiektu: Améliorations à introduire dans la fabrication du sucre de betteraves
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Nosarzewski
Data:1829
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kosiński, Ignacy (1874-1940)
Data:1925
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Küpper, Franz
Data:1943
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rudnicki, Bohdan (fl. ca 1929)
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Betzhold, Franz
Data:1845
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Betzhold, Franz
Data:1845
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Nosarzewski
Data:1831
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Nosarzewski, Łukasz Autor
Data:2022
Rodzaj zawartości:pozostałe