Szczegóły obiektu: Analiza sera owczego wyrabianego w Tatrach
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bier, Leonard (1872-1943)
Data:1917
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1917
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1916
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ruebenbauer, Henryk (1881-1944)
Data:1939
Rodzaj zawartości:pozostałe