Szczegóły obiektu: Approche sur corpus FOS: aspects sémantiques et pragmatiques des combinaisons privilégiées du domaine de la restauration
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Charneau, Cindy
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Cavalla, Cristelle
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Twórca:Karpińska-Szaj, Katarzyna | Wojciechowska, Bernadeta
Data:2019.07.04
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ráčková , Lucia | Schmitt , François | Zázrivcová , Monika
Data:2022.10.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Karpińska-Szaj, Katarzyna | Wojciechowska, Berbadeta
Data:2018.09.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Shemy, Amany
Data:2020.05.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalik, Janina | Szostak, Władysław (1943-2010)
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie