Szczegóły obiektu: Szkoła chemii fermentacyjnej zastosowana do fabrykacji piwa, wódki i cukru
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tertil, Ludwik
Data:1878
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rinman, Erik Ludvig Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Seck, Willy Autor
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Schmidt, Karl Friedrich. Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Abraham, Karl. Autor
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pawlewski, Bronisław (1852-1917)
Data:1909
Rodzaj zawartości:pozostałe