Szczegóły obiektu: Wpływ technologi cięcia wybranych produktów spożywczych na energochłonność procesu
Dostęp do obiektu ograniczony
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Lubelskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kowalik, Konrad
Data:2011 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sykut, Barbara | Kowalik, Konrad | Droździel, Paweł
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dąbrowska-Zielińska, Katarzyna | Budzyńska, Maria | Kowalik, Wanda | Małek, Iwona | Gatkowska, Martyna | Bartold, Maciej | Turlej, Konrad
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe