Szczegóły obiektu: Sposób aktywowania enzymatycznie działających składników ziarna zbożowego i przeróbki tegoż ziarna na ciasto oraz urządzenie do tego celu służące : opis patentowy : nr 19242 : Kl. 2 c, 1/01
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rabinowitsch, Efraim. Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rabinowitsch, Efraim. Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Landau, Maria Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Legendre, René André. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szniolis, Michał Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rabinowitsch, Efraim. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1948
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak