Szczegóły obiektu: Roślinne białka charakteryzujące się słodkim smakiem oraz modyfikujące smak
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: - ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szwacka, Maria | Malepszy, Stefan
Data:1998.12.31 | 1998
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Yin, Zhimin | Bartoszewski, Grzegorz | Szwacka, Maria | Malepszy, Stefan
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szwacka, Maria | Burza, Wojciech | Pałucha, Andrzej | Malepszy, Stefan
Data:1997.12.31 | 1997
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malepszy, Stefan
Data:1992.12.31 | 1992
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malepszy, Stefan
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malepszy, Stefan
Data:1994.12.31 | 1994
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malepszy, Stefan
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wochniak, Piotr | Malepszy, Stefan
Data:1994.12.31 | 1994
Rodzaj zawartości:pozostałe