Szczegóły obiektu: Zmiany w spożyciu i stopniu samowystarczalności żywnościowej w Unii Europejskiej.
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2014.360.02
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Baer-Nawrocka, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kita, Katarzyna | Pawlak, Karolina
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Michalczyk, Joanna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kapusta, Franciszek
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Skrzypczyński, Robert | https://orcid.org/0000-0002-6882-6496
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Baer-Nawrocka, Agnieszka
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Baer-Nawrocka, Agnieszka
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy