Szczegóły obiektu: Amino acids content and basic chemical composition of roe deer (Capreolus capreolus L.) meat
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Source:
- Publisher:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Cygan-Szczegielniak, D. | Janicki, B.
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Stasiak, K. | Janicki, B.
Data:2014
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Stasiak, K. | Janicki, B. | Glogowski, J.
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Król, M. | Tański, T. | Tomiczek, B. | Pakieła, W. | Janicki, D.
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Twórca:Ostrowski, M. | Błachowski, B. | Bocheński, M. | Piernikarski, D. | Filipek, P. | Janicki, W.
Data:2020.12.31
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Stasiak, K. | Glogowski, J. | Demianowicz, W. | Kowalski, R. | Nowak-Tkaczyk, A. | Janicki, B.
Data:2014
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kowalczuk, Przemysław B. | Akkaya, Candogan | Ergun, Mahmut | Janicki, Mikołaj | Sahbaz, Oktay | Drzymała, Jan
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:pozostałe