Szczegóły obiektu: Die Einsüßung der Futtermittel : Theorie und Praxis der süßen Ensilage
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW01&doc_number=000098558
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Fry, George
Data:1885.12.31 | 1885
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Brümmer, Joh.
Data:1886.12.31 | 1886
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Schulze, Bernhard (1857- )
Data:1888.12.31 | 1888
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Maltzan, M. von.
Data:1896.12.31 | 1896
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Brownsford, Antoni (1826-1899)
Data:1885.12.31 | 1885
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Gerland, Karl (1875-1947)
Data:1899.12.31 | 1899
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kellner, Oskar Johann (1851-1911)
Data:1909.12.31 | 1909
Rodzaj zawartości:teksty