Szczegóły obiektu: Wykorzystanie metody przypadku w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych oraz zapewnienia ich bezpieczeństwa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2020.36.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gadzała, Karolina | Lesiów, Tomasz
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sobczak, Izabela
Data:2020.10.13
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tarczydło, Beata
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nowacki, Krzysztof
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grotowska-Leder, Jolanta
Data:2021.02.18 | 2019.11.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Burski, Jacek
Data:2021.01.12 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kwintowski, Andrzej
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Karpacz, Jarosław | Pilch, Klaudia
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy