Szczegóły obiektu: Tabele wartości odżywczych artykułów jadalnych ułożone według: Rubnera, Balzli, Berga, Schalla, Francka, Königa i innych najnowszych źródeł
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Buczyński, Konstanty (1872-1933)
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Maliszewski, Józef (1815-1867)
Data:1840
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bujwid, Odo (1857-1942)
Data:1896
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gensówna, Franciszka
Data:1943
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Instytut Gospodarstwa Domowego
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Polończyk, Eugeniusz (?-1932)
Data:1922
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Helski, Jarosław
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szulc, Gustaw (1884-1941)
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe