Szczegóły obiektu: Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Uniwersytetu Wrocławskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szubert, Karolina | Wiglusz, Magda | Guz-Regner, Katarzyna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lidtke, Katarzyna | Pędlowski, Michał | Piotrowska, Magdalena | Guz-Regner, Katarzyna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna | Pietrala, Paulina | Huk, Marta | Jasińska, Weronika
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty