Szczegóły obiektu: Badanie wpływu wielkości skoku szczęki kruszarki szczękowej na granulację produktu kruszenia
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: Katalog Biblioteki-Zeszyty Naukowe ;Katalog Biblioteki-Wydawnictwo Zwarte ;Katalog Biblioteki-Artykuł
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kobiałka, Ryszard | Włodarczyk, Wojciech
Data:2000.12.31 | 2000
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kobiałka, Ryszard
Data:1998.12.31 | 1998
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Włodarczyk, Wojciech
Data:2019.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Włodarczyk, Wojciech
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Włodarczyk, Wojciech
Data:1998.12.31 | 1998
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Włodarczyk, Wojciech
Data:2019.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Włodarczyk, Wojciech
Data:2019.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Włodarczyk, Wojciech
Data:2019.12.20
Rodzaj zawartości:teksty