Szczegóły obiektu: Fungal Biostarter and Bacterial Occurrence of Dry-Aged Beef: The Sensory Quality and Volatile Aroma Compounds after 21 Days of Aging
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Instytutu Biochemii i Biofizyki Polskiej Akademii Nauk
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://eprints.ibb.waw.pl/2464 ;https://www.mdpi.com/2076-3417/14/19/9053 ;
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://eprints.ibb.waw.pl/2464/1/applsci-14-09053.pdf ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Przybylski, Wiesław | Jaworska, Danuta | Kresa, Paweł | Płecha, Magdalena | Ostrowski, Grzegorz | Korsak, Dorota | Derewiaka, Dorota | Adamczak, Lech | Siekierko, Urszula | Pawłowska, Julia
Data:2024
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dziewit, Lukasz | Pyzik, Adam | Romaniuk, Krzysztof | Sobczak, Adam | Szczesny, Pawel | Lipinski, Leszek | Bartosik, Dariusz | Drewniak, Lukasz
Data:2015
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Łazowski, Krystian | Faraz, Mahmood | Vaisman, Alexandra | Ashton, Nicholas W | Jonczyk, Piotr | Clausen, Anders R | Fijalkowska, Iwona J. | Woodgate, Roger | Makiela-Dzbenska, Karolina
Data:2023.02.10
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kawalek, Adam | Glabski, Krzysztof | Bartosik, Aneta A | Wozniak, Dominika | Kusiak, Magdalena | Gawor, Jan | Zuchniewicz, Karolina | Jagura-Burdzy, Grazyna
Data:2023.01.09
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dmowski, Michal | Rudzka, Justyna | Campbell, Judith L | Jonczyk, Piotr | Fijalkowska, Iwona J.
Data:2017.01.20
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mierzejewska, Jolanta | Bartosik, Aneta A | Macioszek, Małgorzata | Plochocka, Danuta | Thomas, Christopher M. | Jagura-Burdzy, Grazyna
Data:2012.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Piłsyk, Sebastian | Mieczkowski, Adam | Golan, Maciej | Wawrzyniak, Agata | Kruszewska, Joanna S.
Data:2020.10.19
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dmowski, Michal | Jagura-Burdzy, Grazyna
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe