Szczegóły obiektu: Sposób wytwarzania lub wzmacniania aromatu maślanego w tłuszczach jadalnych lub zawierających tłuszcze mieszaninach zwłaszcza w margarynie : opis patentowy : nr 18419 : Kl. 53 h, 1/03
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Kołłontay, Eryk A. (1895-?)
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Rogoziński, Bronisław Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Seibel, Rudolf Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak