Szczegóły obiektu: Sposób robienia mydła, swic, octów, przyprawienia owoców, solenia i wędzenia mięsa, pieczenia chleba, warzenia piwa i robienia krochmalu
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1801.12.31 | 1801
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szczyciński, Łukasz Felicjan
Data:1843.12.31 | 1843
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1783
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Ciundziewicka, Anna (1803-1850)
Data:1882.12.31 | 1882
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901)
Data:1889.12.31 | 1889
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1804.12.31 | 1804
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1912
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:1828.12.31 | 1828
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak