Szczegóły obiektu: Dekstran i dekstranazy - źródła mikrobiologiczne, właściwości i zastosowanie
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: - ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pleszczyńska, Małgorzata
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pleszczyńska, Małgorzata | Szczodrak, Janusz
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wiater, Adrian | Pleszczyńska, Małgorzata | Szczodrak, Janusz
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pleszczyńska, Małgorzata | Szczodrak, Janusz | Fiedurek, Jan
Data:1994
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wiater, Adrian | Pleszczyńska, Małgorzata | Szczodrak, Janusz
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wiater, Adrian | Pleszczyńska, Małgorzata | Szczodrak, Janusz | Próchniak, Katarzyna
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:pozostałe