Szczegóły obiektu: Jajeczne potrawy : praktyczne przepisy sporządzania tych potraw na podstawie jarstwa i według najnowszych doświadczeń.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1990
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944)
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944)
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe