Szczegóły obiektu: Prevalence of antibiotic resistance genes in staphylococci isolated from ready-to-eat meat products
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Podkowik, M. | Bystroń, J. | Bania, J.
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Zacharow, I. | Bystroń, J. | Wałecka-Zacharska, E. | Podkowik, M. | Bania, J.
Data:2015
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiełbowicz, Z. | Płoneczka-Janeczko, K. | Bania, J. | Bednarek, K.
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rypuła, K. | Płoneczka-Janeczko, K. | Bania, J. | Wałecka, E. | Bierowiec, K. | Rozpędek, W.
Data:2013
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wałecka-Zacharska, E. | Kosek-Paszkowska, K. | Bania, J. | Staroniewicz, Z. | Bednarski, M. | Wieliczko, A.
Data:2015
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Skrzypczak, P. | Noszczyk-Nowak, A. | Zyśko, D. | Pasławska, U. | Janiszewski, A. | Gajek, J. | Nicpoń, J. | Kiczak, L. | Bania, J. | Zacharski, M. | Tomaszek, A. | Jankowska, E.A. | Ponikowski, P. | Witkiewicz, W.
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy