Szczegóły obiektu: Wybrane składniki chemiczne jako kryterium różnicujące mleczarskie produkty ekologiczne i konwencjonalne
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Bakuła, Sylwia
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Stanek, Magdalena
Data:2005
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bełdowicz, Maria | Cegłowska, Krystyna | Instytut Chemii Przemysłowej (oprac.)
Data:1976
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kęsek-Woźniak Marzena
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Włodarczyk-Makuła, Maria
Data:2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krzaczek, Tadeusz. | Markowski, Wojciech (chemia).
Data:1978
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Romanowska, Aleksandra
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak