Szczegóły obiektu: Fabrykacja konserw mięsnych i warzywnych : praktyczny podręcznik
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Hoffmann, K.
Data:1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Hoffmann, K. zebr.
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Klassen und Ordnungen des Thierreichs: 6 Band, 3 Abteilung: 2. Eidechsen und Wasserechsen Reptilien,
Twórca:Bronn, H. G. (Heinrich Georg) (1800–1862) | Hoffmann, C. K.
Data:1890.12.31 | 1890
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bronn, H. G. (Heinrich Georg) (1800–1862) | Hoffmann, C. K.
Data:1890.12.31 | 1890
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bronn, H. G. (Heinrich Georg) (1800–1862) | Hoffmann, C. K.
Data:1890.12.31 | 1890
Rodzaj zawartości:pozostałe