Szczegóły obiektu: Kryteria zrównoważonego rozwoju jako element zintegrowanego systemu zarządzania w przemyśle spożywczym
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2015.377.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Purol, Marta | Matuszak-Flejszman, Alina
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tinghino, Biagio
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tinghino, Biagio
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:NEGACZ, Katarzyna | PARA, Anna
Data:2020.11.27
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bryke, Mariusz | Starzyńska, Beata
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Królikowska-Tomczak, Anna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gajda-Kantorowska, Małgorzata
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jabłońska, Żaklina | Piorunowska-Kokoszko, Joanna
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:obrazy