Szczegóły obiektu: Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Żukiewicz-Sobczak, Wioletta | Sobczak, Paweł (rolnictwo)
Data:2019.02.28 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Zieleniewski, Michał (1821-1896)
Data:1864.12.31 | 1864
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jaworski, Walery (1849-1924)
Data:1897.12.31 | 1897
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zieleniewski, Michał (1821-1896)
Data:1864
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kosmalski, Bartosz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Piekara, Agnieszka | Kucharczyk, Monika | Błaszczyk, Jolanta | Seruga, Przemysław | Zimny, Sylwia | Krzywonos, Małgorzata
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy