Szczegóły obiektu: Użytkowanie owoców i jarzyn jakoto: zbieranie, przechowywanie, suszenie, konserwowanie i przerabianie na konfitury [...] oraz wszelkie sposoby konserwowania jarzyn według najlepszych przepisów. Cz. 1, [Użytkowanie owoców]. Cz. 2, [Przechowanie i konserwowanie warzyw]
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:A. S. Autor
Data:1879
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944)
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:0194
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Januszewska, Leokadia
Data:1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944)
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1823
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1882
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak