Szczegóły obiektu: Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Dybowski, Grzegorz
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Tomczak, Franciszek (1932- )
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Tomczak, Franciszek (1932- )
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak