Szczegóły obiektu: Świadomość pracowników gastronomii na temat zarządzania alergenami
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Król, Jolanta | Brodziak, Aneta | Stobiecka, Magdalena
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Twórca:Wajs, Joanna | Stobiecka, Magdalena | https://orcid.org/0000-0003-2621-6398 0000-0003-2621-6398 | https://orcid.org/0000-0003-2868-2149 0000-0003-2868-2149
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie