Szczegóły obiektu: Gastronomie pratique : études culinaires suivies du Traitement de l'Obésité des Gourmands
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Babiński, Henryk (1855-1931)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Babiński, Henryk (1855-1931)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kudriaffsky, Eufemia von (1820-1882)
Data:1872
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Langie, Karol (1814-1889)
Data:1885
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Hayward, Abraham (1801-1884)
Data:1852
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Hayward, Abraham (1801-1884)
Data:1852
Rodzaj zawartości:pozostałe