Szczegóły obiektu: Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jabłońska, Joanna (technologia żywienia) | Łącka, Agata | Jędrzejczyk, Tomasz | Słowianek, Marta | Bartos, Adrian | Majak, Iwona | Wolska, Katarzyna | Sobiecka, Elżbieta | Smolińska, Beata | Leszczyńska, Joanna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sobiecka, Elżbieta. | Sroczyński, Witold. | Leszczyńska, Joanna.
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gasińska, Elżbieta. | Janiak, Jolanta. | Smolińska, Beata. | Sobiecka, Elżbieta.
Data:2010
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sobiecka, Elżbieta
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Leszczyńska, Joanna
Data:2021.03.31 | 2021 | 2021.11.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bielak, Halina | Wolska, Katarzyna
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalska, Beata | Smolińska, Urszula | Szczech, Magdalena | Winciorek, Jolanta
Data:2017
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Górska, Janina | Maksimow, Katarzyna | Wolska, Helena | Znatowicz, Krystyna
Data:1958.12.31 | 1958
Rodzaj zawartości:teksty