Szczegóły obiektu: Wpływ stopnia rozdrobnienia kolb kukurydzy na wydajność procesu fermentacji = Influence of kolb corn size reduction on the yield of digestion process
Instytucja dostarczająca:Zielonogórska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jędrczak, Andrzej | Królik, Dariusz
Data:2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jędrczak, Andrzej | Królik, Dariusz
Data:2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kaszubska, Mirosława | Wzorek, Małgorzata | Koszyk, Krzysztof
Data:2020.11.25
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Królik, Dariusz | Wypych, Przemysław | Kostecki, Jakub
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Worwąg, Małgorzata
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sadecka, Zofia | Myszograj, Sylwia | Suchowska-Kisielewicz, Monika | Sieciechowicz, Aleksandra
Data:2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zielewicz, Ewa | Tytła, Malwina
Data:2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Żołądkiewicz, Agnieszka
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy