Szczegóły obiektu: Uwarunkowania skłonności do płacenia wyższej ceny za żywność ekologiczną w porównaniu z produktami konwencjonalnymi
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2018.526.18
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Włodarczyk, Katarzyna
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Prochorowicz, Marlena | Stankiewicz, Bogusław
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:JAKUBIAK-LASOCKA, Joanna | Lasocki, Jakub | Chłopek, Zdzisław | Siekmeier, Rüdiger
Data:2020.12.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Burlita, Augustyna | Błoński, Krzysztof
Data:2020.12.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2023.06.29
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Janiak, Eliza | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Lesiów, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kulczyńska, Katarzyna | Matykowski, Roman
Data:2020.10.16
Rodzaj zawartości:pozostałe