Szczegóły obiektu: Untersuchungen über das Ranzigwerden und die Säuerzahl der Butter
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1894
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1916
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1896
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1909
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1906
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1898
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klecki, Walerian (1868-1920)
Data:1900
Rodzaj zawartości:pozostałe