Szczegóły obiektu: Sposób wydzielania substancyj aromatycznych z kawy palonej : opis patentowy : nr 6015 : Kl. 53 d 3
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bossi, Enrico. Autor
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pistoni, Enrico. Autor
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Friese, Chr. Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Żdżarski, Zbigniew Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Päffgen, Wilhelm. Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Neustadt, Guido Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klapproth, Wilhelm. Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe