Szczegóły obiektu: Rzut oka na zarobki w wydziale żywności
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rogojski, Józef Bohdan (1820-1896)
Data:1897
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brzeziński, Józef (1868-1937)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Praktyczne rady i przepisy do wyrabiania wódek, likierów, kremów, nalewek i t.d. do użytku domowego.
Data:1924.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bouillon-Lagrange, Edme Jean Baptiste (1764-1844)
Data:1807
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brzeziński, Józef (1868-1937)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rospendowski, Ludomir (?-1914) Autor
Data:1892
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Duval, Henri-Louis-Nicolas (1783-1854)
Data:1830
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Hermbstädt, Sigismund Friedrich (1760-1833)
Data:1819
Rodzaj zawartości:pozostałe